Κωνσταντίνα και Κλωναρίδης στην Αυστραλία
Η Κωνσταντίνα
Οι φίλοι του λαϊκού τραγουδιού θα έχουν την ευκαιρία να χαρούν και να διασκεδάσουν μαζί με δυο εκλεκτούς καλλιτέχνες από το ελληνικό μουσικό πεντάγραμμο και, παράλληλα, να υποδεχθούν τον καινούργιο χρόνο 2012 στο πολυτελές Ultima Function Centre την παραμονή του Νέου Έτους (31 Δεκεμβρίου 2011).
Πρόκειται για την Κωνσταντίνα και τον Ηλία Κλωναρίδη, τους οποίους φέρνει ο γνωστός επιχειρηματίας από το Σίδνεϊ, Σαμ Παμπρής.
Οι εμφανίσεις των δυο καλλιτεχνών θα αρχίσουν την Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου στην Αδελαΐδα στο Krystal Function Centre και θα συνεχιστούν το Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου, στο Σίδνεϊ, στην αίθουσα της Κυπριακής Κοινότητας (Cyprus Community Club).
Στη συνέχεια και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς (New Year’ s Eve) θα εμφανιστούν στη Μελβούρνη, στο Ultima Function Centre (Keilor Park Drive & Ely Court Keilor)) (τηλέφωνο 9336 3344 από τις 11 πμ μέχρι τις 6 μμ και για όλες τις ώρες 0414 410 281).
Σίγουρα, οι φίλοι του λαϊκού τραγουδιού θα περάσουν ένα υπέροχο βράδυ με την Κωνσταντίνα, που έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στη Λευκωσία, και φυσικά όλοι οι Κύπριοι την λατρεύουν κυριολεκτικά, γιατί εκτός από άριστη ερμηνεύτρια είναι και υπέροχος χαρακτήρας.
Στην Κωνσταντίνα, την οποία ανακάλυψε στην Κύπρο η Χάρις Αλεξίου και την έπεισε να πάει στην Ελλάδα γιατί διαπίστωσε το ταλέντο της, θα αναφερθώ πολύ σύντομα.
Ο Ηλίας Κλωναρίδης έχει γεννηθεί στο Περιβολάκι Θεσσαλονίκης και κατάγεται από αγροτική οικογένεια, με πέντε αδέλφια, και πέρασε δύσκολα και φτωχά χρόνια.
Μικρός ακολούθησε τον αδελφό του Γιάννη, ο οποίος ήταν ψάλτης της βυζαντινής μουσικής και σε ηλικία 18 ετών ήταν και αυτός πολύ καλός ψάλτης.
Φυσικά, είχε μια ξέχωρη αγάπη για το τραγούδι και στη διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας στην Αθήνα του δίνεται η ευκαιρία να γνωριστεί με τον Χρήστο Νικολόπουλο που του βγήκε σε καλό.
Θα επανέλθω, όμως, με περισσότερα στοιχεία για τον συμπαθή λαϊκό τραγουδιστή.
Οπωσδήποτε, η επιλογή του επιχειρηματία Σαμ Παμπρή να μας φέρει την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στη Μελβούρνη τους δύο εκλεκτούς καλλιτέχνες, ήταν πάρα πολύ καλή.
Διαφήμιση
- Πλημμύρισε Ελλάδα το κέντρο του Μπρίσμπαν
- Για μην γίνουμε «Ποσειδωνιάτες» του Νότου
- Γεωργία Τσιάμη: Μια αφανής ηρωίδα
- «Θύμωσε» η Τουρκία…
- Οικογένειες πεινούν στην Αυστραλία
- Αν ο επόμενος πρωθυπουργός είναι Αβορίγινας...
- Ο δρόμος προς το Κουστα - γέρακο
- Μικρός στο μάτι, μεγάλος στο… σανίδι
- Χιλιόμετρο και… δολάριο
- H «Ποντιακή Εστία» έδωσε τη σκυτάλη στους νέους και πέτυχε
- 10 Μάιος 2013 | 11 Votes
- 23 Μάιος 2013 | 4 Votes
- 29 Apr 2013 | 4 Votes
- 12 Μάιος 2013 | 2 Votes
- 1 Μάιος 2013 | 2 Votes
- 16 Μάιος 2013 | 2 Votes
Διαφήμιση
Διαφήμιση
More from this Section
- Μικρός στο μάτι, μεγάλος στο… σανίδι
- Η Δανία νικήτρια της Eurovision
- Αγάθωνας: «Αν δεν πάμε καλά στη Eurovision, θα καταγγείλουμε σκευωρίες!»
- Στον τελικό της Eurovision o Αγάθωνας και οι Koza Mostra
- Αγάθωνας: Και με ταγιέρ θα έβγαινα, δεν έχω πρόβλημα!
- «Της γιαγιάς τα παραμύθια»
- «Τα ρεμπέτικα είναι η καλύτερη μουσική των Βαλκανίων»
- Οι «Μεϊχανέ» διατηρούν την παράδοση ζωντανή
- Νικ Κέιβ: Ο «ρεμπέτης» απ’ την Αυστραλία
- Πλούταρχος: Όλη η Ελλάδα την «πάτησε» με τα ακίνητα
-
Ο υπερβολικός ενθουσιασμός της πρώτης 10ετίας οδήγησε μετέπειτα σε σκεπτικισμό
-
Τυχεροί όσοι καταφέρουν να βρουν εισιτήρια σε λογικές τιμές
-
Το ωραιότερο γκολ και τελευταίο του αγώνα μπήκε στο 76' από τον Φιγκερόα με καταπληκτικό σουτ από μακρινή απόσταση
-
Όσον αφορά στην Ελλάδα, το 2012 εγκαταστάθηκαν στην Γερμανία 10.000 περισσότερα άτομα από ό,τι το 2011.
-
Το «διαμάντι» στην κορώνα της αγοράς του Gold Coast αγόρασε ο Κώστας Μακρής, ο πλουσιότερος Έλληνας της Αυστραλίας, αντί $52 εκατ.
-
Βολές του πρώην υπουργού κατά μάρτυρα
-
Στην Παρί σεν Ζερμέν
-
Στη συνεδρίαση του Συμβουλίου παρέστη και η Γενική Πρόξενος της Ελλάδας κ. Λιανίδου, η οποία ζήτησε από το φορέα «να αποσύρει τις ατεκμηρίωτες κατηγορίες και σε βάρος της».
-
Κι όμως είναι αλήθεια....
-
«Θα πρέπει να κατοχυρωθεί, αλλά με τρόπο που να διασφαλίζει την ανόθευτη αποτύπωση των πολιτικών συσχετισμών στην Ελλάδα».
-
Σύμφωνα με το νόμο, θα επιβληθούν μεγάλα πρόστιμα σε όσες επιχειρήσεις ή υπηρεσίες δεν παρέχουν επαρκή ασφάλεια στα δεδομένα των πελατών.
-
Ο πολύνεκρος και καταστροφικός ανεμοστρόβιλος στην Οκλαχόμα
-
Και απειλεί τους Αυστραλούς που αναγνώρισαν την ποντιακή γενοκτονία
-
Το ποσό των $8,1 δις υποδηλώνει, αύξηση $3,2 δις στο ποσό που ξόδευε μέχρι τώρα η χώρα
-
Με μισό δισεκατομμύριο δολάριο στη τσέπη θα προσπαθήσει το Εργατικό Κόμμα να κερδίσει τις οριακές έδρες
-
Δεν έχω παρά να ευχηθώ καλή επιτυχία στη σημερινή Ελλάς...
-
Από τα Θεοφάνεια στην... Tiffany!
-
Ο κ. Abbott διαβεβαιώνει, ότι «δεν θα πειράξει» την πολιτική Work Fair Australia παρ’ ότι οι εξαγγελίες του περιλαμβάνουν το ενδεχόμενο επαναφοράς των AWA




Comments
Post new comment