Αν δεν έχετε ακόμα προγραμματίσει να κάνετε κάτι αυτό και το επόμενο Σαββατοκύριακο και θέλετε να το ρίξετε λίγο έξω και να ξεσκάσετε, ιδού η ευκαιρία που δεν πρέπει να χάσετε.

Μαζί μας τις επόμενες δύο εβδομάδες θα έχουμε δύο εκλεκτούς καλλιτέχνες από την Ελλάδα που θα τραγουδήσουν μαζί νησιώτικα και κρητικά τραγούδια που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία.

Πρόκειται για τον γνωστό σε όλους τους γλεντζέδες που αγαπούν τους κρητικούς και νησιώτικους χορούς και τη μουσική που τους συνοδεύει, Γιώργο Σαμπαριώτη και το αηδόνι της Νάξου Στελίνα Κονιτοπούλου.

Οι δύο καλλιτέχνες των παραδοσιακών νησιώτικων ξεφαντωμάτων, θα εμφανιστούν το Σάββατο το βράδυ στο μεγάλο χολ Stars International, 1C Bell Street, Preston.

Επίσης, στις 17 και 18 Μαρτίου (δηλαδή το επόμενο Σαββατοκύριακο) στο γνωστό μουσικό Κέντρο του Όκλι που βρίσκεται στο 22-27 Eaton Mall. Η συναυλία θα αρχίσει στις 8.30 το βράδυ και οι πόρτες θα είναι ανοιχτές από τις 7.00.

Τους δύο καλλιτέχνες θα συνοδεύουν οι, επίσης γνωστοί, μουσικοί Ν. Μάκαρης στο βιολί, Λ. Συμιανάκης κιθάρα και ο Π. Στεφανουδάκης στο λαούτο.

Η τιμή του εισιτηρίου στο International αρχίζει από τα $89, ενώ το φαγητό και το ποτό θα είναι έξτρα.

Για περισσότερες πληροφορίες, κρατήσεις κ.λπ. υπάρχουν οι αριθμοί (03) 9568 1864 και 0411 438 112 (Μάικ).