Άκρως αιχμηρά είναι τα σχόλια που δέχεται τις τελευταίες μέρες στη σελίδα του ο Αλέξανδρος Λουϊζίδης, ο οποίος πριν από δύο χρόνια ήταν υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στα Δωδεκάνησα, εκπροσωπώντας τους Οικολόγους Πράσινους.

Αιτία για τις φραστικές επιθέσεις και την κριτική που δέχεται διαδικτυακά, αποτελεί μια πρόσφατη ανάρτησή του, με την οποία ανακοίνωνε ότι ο γιος του πρόκειται να φύγει σύντομα μετανάστης στην Αυστραλία, αφού δεν μπορεί πλέον να επιβιώσει στην Ελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

«Σήμερα φεύγει ο γιος μου Γιώργος για την μακρινή Αυστραλία και μου σπαράζει την ψυχή. Έκανε έναρξη ως ελεύθερος επαγγελματίας αλλά τα εισοδήματα του ήταν ανακόλουθα της φορολόγησής του, της ασφάλειάς του και της στήριξής του ως νέου από το σύστημά μας, οπότε αναγκαστικά θέλοντας να επιβιώσει και να δημιουργήσει, ξενιτεύεται», γράφει ο Λουϊζίδης στην ανάρτησή του και συμπληρώνει: «Ξέρω δεν είναι ο μόνος και ο πρώτος νέος που το κάνει αυτό στον τόπο μας και λυπάμαι γι’ αυτό. Χαίρομαι όμως που έχει το θάρρος και το κουράγιο να ζήσει σε ίσως έναν καλύτερο τόπο αψηφώντας τις δυσκολίες που θα του παρουσιαστούν πηγαίνοντας σε ένα Hostel, αμφισβητούμενο, σε ένα άγνωστο τόπο με ελάχιστα χρήματα χωρίς καμία στήριξη μέχρι να ξεκινήσει την καινούργια του δουλειά».

«Σε θαυμάζω γιε μου!!!! Πάντα ήμασταν πρόσφυγες ούτως η άλλως… ο Πατέρας σου … Ο αιθεροβάμων και γραφικός υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και στις δυο εκλογικές αναμετρήσεις της υποτιθέμενης επανάστασης …», καταλήγει η συγκινητική ανάρτηση του Λουϊζίδη, ο οποίος έχει ασχοληθεί ενεργά επί σειρά ετών με την φιλοσοφία της οικολογίας.

Αποτέλεσμα αυτής της ανάρτησης ήταν ένα «σφυροκόπημα» από αιχμηρά σχόλια που κατηγορούσαν -έμμεσα ή άμεσα- τον πολιτικό ότι συνέβαλε και ο ίδιος στην σημερινή κατάσταση που έχει φτάσει η χώρα με την στήριξη που παρείχε στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Όπως έστρωσες θα κοιμηθείς», «Οι λάθος επιλογές σε ανεδαφικές φαυλότητες, διώχνουν τα παιδιά μας από τον τόπο μας», «Άνθρωποι σαν εσάς, δεν έχουν δικαιολογίες», «Εσείς διώξατε τον γιο σας», «Γιατί δεν πάει ο γιος σου στην περήφανη Βενεζουέλα του Μαντούρο Σύντροφε;» είναι μερικά από τα σκληρά σχόλια που έγραψαν χρήστες του Facebook κάτω από την επίμαχη ανάρτηση.

Πολλοί ήταν πάντως και οι σχολιαστές που εξέφρασαν τη συμπαράστασή τους στον κ. Λουϊζίδη και του ευχήθηκαν καλή τύχη για το νέο ξεκίνημα του γιου του.