Σε μια από τις πιο δημοφιλείς περιοχές της Νότιας Αυστραλίας, που δεν είναι άλλη από την διεθνούς φήμης κοιλάδα Barossa, πρόκειται να πραγματοποιηθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Ελληνικό Φεστιβάλ Sea & Vines, το οποίο είναι πρωτοβουλία του οινοποιείου Coriole Wines που λειτουργεί στην περιοχή από το 1967 και έχει αναλάβει να φιλοξενήσει όλους όσους αποφασίσουν να παραβρεθούν την Δευτέρα, 12 Ιουνίου, στην περιοχή.

«Θα είναι μια άκρως ελληνική ημέρα που θα διαρκέσει από τις πρώτες πρωινές ώρες έως αργά το απόγευμα με ελληνικά φαγητά και, φυσικά, ελληνική μουσική για όλα τα γούστα» λέει στο Νέο Κόσμο ο ελληνικής καταγωγής τραγουδιστής Κώστας Δαλαγιώργος, ο οποίος μαζί με το τετραμελές συγκρότημα του «Zeus» έχει αναλάβει να «ντύσει» μουσικά την εκδήλωση.

«Πέρυσι ήταν η πρώτη χρονιά που οι υπεύθυνοι αποφάσισαν να διοργανώσουν μια ελληνική οικογενειακή γιορτή και χιλιάδες κόσμου τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση, αφήνοντας τους πάντες έκπληκτους με την ανταπόκριση που επέδειξαν. Για τον λόγο αυτό, φέτος οι υπεύθυνοι του οινοποιείου -που βρίσκεται σε μια καταπράσινη περιοχή-, αποφάσισαν να ανοίξουν τις πόρτες τους και πάλι σε όλους όσοι θέλουν να περάσουν μια όμορφη και άκρως ελληνική ημέρα» καταλήγει ο κ. Δαλαγιώργος.