Σπαρακτικός ήταν ο αποχαιρετισμός της Χαρούλας Αλεξίου στον αδελφό της, τον τραγουδιστή Γιώργο Σαρρή, που έφυγε από τη ζωή την περασμένη Παρασκευή.

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια -κρατώντας σφιχτά από το χέρι τον γιο της, Μάνο- τον συνόδευσε συντετριμμένη στην τελευταία του κατοικία στο Νεκροταφείο Παλαιού Φαλήρου, φωνάζοντας «Αντίο, αδελφέ μου». Δίπλα της, στην ίδια άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ήταν και η σύζυγός του τραγουδιστή, Βασιλική, που δεν μπορούσε να κρατήσει τα δάκρυά της και τον καλούσε να… γυρίσει πίσω!

Τη νεκρώσιμη ακολουθία, που εψάλη στον Ιερό Ναό του Αγίου Πέτρου εντός του κοιμητηρίου, παρακολούθησαν αρκετοί στενοί συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι του δημοφιλούς καλλιτέχνη, που πέθανε από ανακοπή καρδιάς. Ανάμεσά τους ήταν η Καίτη Γκρέυ, ο Λάκης Λαζόπουλος, η Δήμητρα Γαλάνη, ο Γιώργος Νταλάρας με τη σύζυγό του, Αννα, η Πίτσα Παπαδοπούλου, η Ελένη Δήμου, ο Χρήστος Δάντης, ο Γιώργος Γερολυμάτος, η Λιζέτα Νικολάου, ο Δημήτρης Κοντογιάννης, η Νάντια Καραγιάννη, η Ελένη Ροδά, ο ποιητής Μάνος Ελευθερίου, ο ραδιοφωνικός παραγωγός της ΕΡΤ Γιάννης Τζουανόπουλος, ο συνθέτης Χρήστος Νικολόπουλος, ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Μελisses Χρήστος Μάστορας, αλλά και μουσικοί και εργαζόμενοι σε δισκογραφικές εταιρίες και νυχτερινά κέντρα, με τους οποίους είχε συνεργαστεί ο Γιώργος Σαρρής.

ΤΟΝ ΠΡΟΔΩΣΕ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ

Εκεί ήταν το πρώην μοντέλο και Μις Ευρώπη 1997 Ισαβέλλα Δάρρα, η οποία είναι παντρεμένη με τον γιο του δισκογραφικού παραγωγού Αχιλλέα Θεοφίλου. Ο τελευταίος είναι πρώην άντρας της Χαρούλας Αλεξίου και λόγω αυτής της σχέσης η Ισαβέλλα διατηρούσε μέχρι την τελευταία στιγμή στενή επαφή με τον εκλιπόντα και τη σύζυγό του, Βασιλική, αλλά και με τη Χαρούλα Αλεξίου.

Αξίζει να σημειωθεί πως όλοι οι παρευρισκόμενοι στην κηδεία μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια για τον χαρακτήρα του Γιώργου Σαρρή και τα έβαζαν με τη μοίρα του, διότι -ενώ είχε περάσει διά πυρός και σιδήρου, καταφέρνοντας να επιζήσει και να ξανασταθεί στα πόδια του έπειτα από ένα εφιαλτικό αυτοκινητικό δυστύχημα- έφυγε τελικά προδομένος από την καρδιά του.