Τρία άτομα ελληνικής καταγωγής συμπεριλαμβάνονται στη λίστα με των 100 πλουσιότερων νέων επιχειρηματιών της Αυστραλίας που δημοσιεύει το περιοδικό The Australian Financial Review Magazine.

Ειδικότερα στη λίστα Financial Review Young Rich 2017, είναι ο Κώστας Δρακόπουλος, ο Σκοτ Σταυρέτης και η Kayla Itsines.

Ο Κώστας Δρακόπουλος που εργάστηκε στις εταιρίες «Buxton» και «Hickory Group», από το 2006 έχει δημιουργήσει την δική του εταιρία με την ονομασία «Drakk». Η εταιρεία χτίζει μικρά διαμερίσματα και τα project με τα οποία ασχολείται κυμαίνονται από $5 έως $30 εκατομμύρια. Η περιουσία του Δρακόπουλου εκτιμάται στα 75 εκατομμύρια δολάρια.

Ο Σκοτ Σταυρέτης έχει την εταιρία Acquire BPO που ειδικεύεται σε παροχή τηλεφωνικών υπηρεσιών (call centres) με έδρα τη Μανίλα και προσωπικό 7.000 ατόμων. Η περιουσία του Σταυρέτη υπολογίζεται στα 63 εκατομμύρια δολάρια.

Η ομογενής Kayla Itsines και ο αρραβωνιαστικός της έχουν χτίσει μια «αυτοκρατορία» στον τομέα του fitness. Το 2014 το ζευγάρι ίδρυσε την εταιρεία «The Bikini Body Training», χρησιμοποιώντας το Instagram για να προωθήσουν την επιχείρησή τους. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οδήγησαν την εταιρεία τους σε μεγάλη ανάπτυξη, με την Kayla να γίνεται γνωστή σε όλον τον κόσμο. Πλέον βρίσκεται ανάμεσα στους 30 ανθρώπους με την μεγαλύτερη επιρροή στον χώρο του διαδικτύου. Η περιουσία της εκτιμάται στα 63 εκατομμύρια δολάρια.