.

Την υποψηφιότητα του για ευρωβουλευτής ανακοίνωσε πριν λίγα λεπτα ο Δήμαρχος Μαραθώνας Ηλίας Ψινακης μέσα απο επίσημο δελτίο τύπου που ανάρτησε στο προσωπικο του λογαριασμο στα μέσα κοινωνικής δικτυωσης.

«Τα τελευταία 38 χρόνια η Ελλάδα έχει πάρει 320 δις ευρώ από την Ευρώπη και ακόμα έχουμε τα χάλια μας. Είμαστε στο χαμηλότερο επίπεδο! Οι Έλληνες ευρωβουλευτές είναι όλοι πολιτικοί. Και αυτοί που δεν ήταν αναγκάστηκαν να γίνουν για να εκλεγούν με κάποιο κόμμα. Οι περισσότεροι Ευρωβουλευτές και οι συνεργάτες τους παίρνουν τεράστιους μισθούς και δεν πατάνε στις Βρυξέλλες, δε συμμετέχουν στις συνεδριάσεις των επιτροπών που είναι καθοριστικές για τη διαμόρφωση της νομοθεσίας και δεν κάνουν προτάσεις.

Έτσι χάνει η Ελλάδα μέσα από τα χέρια της μεγάλες ευκαιρίες και πολλά δισεκατομμύρια που δε διεκδικήθηκαν ή δεν απορροφήθηκαν ή χάθηκαν στο δρόμο» λεει ο Δήμαρχος Μαραθώνα και συνεχίζει… «Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ είναι τα 4.000.000 plus Έλληνες που απέχουν γιατί δεν γουστάρουν να μπουν σε πολιτικά κόμματα και να τους έχουν σήκω σήκω κάτσε κάτσε , να βοηθήσουν την Πατρίδα μας αρχίζοντας από τις ευρωεκλογές.

«Μόνο αν διεκδικήσουμε στοχευμένα αυτά που δεν έχουμε διεκδικήσει τόσα χρόνια μπορούμε να φέρουμε λεφτά και δουλειές στην Πατρίδα μας, χωρίς ντόπιες μικροπολιτικές, λαμόγια, μίζες και μικροσυμφέροντα. Αυτοί που γουστάρουν τα ‘ΘΑ’ να πάνε σε κόμμα. Μόνο ένα ‘ΘΑ’ επιτρέπεται. «ΘΑ ΣΕΒΕΣΤΕ»… !!!